Hej.

Äntligen tillbaka till vardagen efter en tid borta. Först var jag som sagt i London på utbildning, och tyvärr smittades vi alla 5 personer som åkte från skolan av influensan och jag fick tyvärr vara hemma några dagar denna vecka. Men nu är jag på banan igen! J

Svenska: Eleverna har arbetat med läsförståelse. Vi kommer fortsätta med detta, samt varva det med att lära sig skriva faktatexter, samt arbeta med lässtrategier. Eleverna har skrivit egna texter om drömmar de har och efter lovet ska dom hålla ett tal om detta inför klassen. Onsdag den 22/2 är denna läxa till, så man har gott om tid att förbereda och öva på sitt tal.

Läsläxan är beställd och kommer dra igång v. 8

No: Eleverna arbetar i grupper med sina NO presentationer. Detta gör vi ett tag till.

Matematik: Eleverna har fortsatt att räkna multiplikation och division. Vi kommer fortsätta arbeta med detta kapitel ett tag till. Är man osäker på multiplikationstabellerna kan man gå in på denna länk: http://www.elevspel.se/amnen/matematik/multiplikation.html för att öva.

De fick ut matteläxan lite senare denna vecka eftersom jag varit sjuk, så den ska lämnas in senast fredag den 10/2.

Övrigt: Nästa torsdag den 9/2 är det friluftsdag. Då behöver man ha med sig idrottskläder + duschsaker. Vi kommer att ha fotbollsturnering på fm och poängpromenad på eftermiddagen. Eleverna börjar 8.00 med samling i klassrummet och äter i bamba som vanligt. Eleverna slutar ca 13.20 denna dag.

Utvecklingssamtalstider finns nu att boka, Gå in på denna länk: http://doodle.com/poll/p36d628sqfvnd7h6 först till kvarn gäller. Du får den tiden du bokar in dig på.

OBS, denna länk ska INTE föräldrar till Andjela, Emanuel, Kelvin, Cornelius, Alexander och Emric boka på. Detta är för att Per är mentor, eller att både jag och Per är mentorer. Ni får tider av Per senare.

Ha en skön helg, hälsningar Caroline