Hej.

Här kommer ett lite tidigare veckobrev då jag är bortrest imorgon (torsdag) och på fredag.

Svenska: Vi har arbetat med substantiv samt läsförståelse. Eleverna skall lämna in sin läsläxa senast måndag den 19/9. De får nya frågor utdelade denna dag också.

Matematik: Vi har avslutat kapitel 1 med en diagnos och kommer påbörja ett nytt kapitel nästa vecka.

No: Vi har börjat arbeta med temat vatten. Elevernas no-läxa med sockerbitsexperimentet skall lämnas in senast måndag den 19/9.

Övrigt:

Eleverna har fått ett nytt schema, det är några små ändringar jämfört med innan.

På fredag den 16/9 är det skoljoggen efter bamba. Vill man byta om till löpkläder här i skolan är det okej, alternativt att man har på sig ”sköna kläder” hela dagen samt ett par springvänliga skor. Eftersom eleverna slutar efter skoljoggen behöver man inte duscha här efteråt utan kan göra det hemma. Eleverna slutar 13.20 denna dag.  Det är vanliga lektioner på förmiddagen. Syslöjdsläraren är bortrest på fredag samt att det ännu inte finns någon lärare för träslöjden så eleverna har lektion i klassrummet på fredag morgon klockan 8.00.

Nästa onsdag den 21/9 skall vi på RUN-utflykt. Vi skall fäktas. Det är viktigt att eleverna har med sig långa träningsbyxor, t-shirt, gymnastikskor och vattenflaska. Vi skall åka buss från skolan ca 8.05 så denna dag samlas vi i skolan 7.45. Skulle man komma försent får man ha vanliga lektioner med någon av de andra 4.orna i skolan. Vi äter i bamba som vanligt denna dag.

På grund av att de andra klasserna är iväg på RUN tisdagen den 20/9 är det kort om personal på fm. Eleverna i 4c kommer därför att börja 9.20 tisdag den 20/9. Har man ingen möjlighet att vara själv hemma på morgonen är det okej att komma till skolan vid 8.00 då det finns vuxna här i byggnaden. Då kan man få sitta i klassrummet och arbeta om man vill.

Nästa torsdag den 22/9 är det studiedag, då är eleverna lediga.

Ha en fortsatt skön vecka, hälsningar Caroline