Hej!

Svenska: Vi har arbetat med läsförståelse, instruktionstext samt substantiv denna vecka. Eleverna har även fått påbörja att skriva en egen text om en dröm dom har (all info om texten finns på deras classroom). Har man inte kommit på vad man ska skriva om är det läxa tills på måndag.

No: Vi har fortsatt arbeta om rymden och snart kommer eleverna få arbeta i grupper och göra egna presentationer (powerpoint) med bilder och text.

Matematik: Vi har fortsatt arbeta med multiplikation och division. Detta fortsätter vi även med nästa vecka. Matematikläxan ska lämnas in på måndag den 23/1.

Övrigt:

Nästa vecka (tis-fre) är jag på utbildning i London tillsammans med rektor och övriga IKT-pedagoger på skolan, då kommer vikarie för mig, troligtvis Gunilla som har haft klassen förr.

Vi har pratat med eleverna om vikten av att vara utomhus på rasterna för att orka med skoldagarna. Vi har nu bestämt att man får vara i biblioteket enbart på bambarasten om man är lugn och gör det man får göra i ett bibliotek, läsa, spela schack mm. Får man 3 tillsägelser pga att man är inne på rasten kommer vi att höra av oss hem till er föräldrar.

Onsdag den 1 februari ska vi på RUN-utflykt. Eleverna kommer få testa på bågskytte, man behöver INTE ha med ombyte denna dag.

Ha en skön helg, hälsningar Caroline