Hej.

Sista hela skolveckan är snart slut och snart får eleverna ett välförtjänt sommarlov! 🙂

Imorgon fredag är det friluftsdag. Vi samlas kl 8.00 i klassrummet, sedan går vi tillsammans bort till planerna borta vid Klareberg. Skolan bjuder på korv med bröd, frukt och dryck under dagen. Tänk på att ha kläder efter väder då vi är utomhus hela dagen.

Måndag den 12/6 är det schemabrytande dag. Barnen börjar kl 9.00 och slutar ca 13.00. Vi kommer att vara här i skolan och äter som vanligt i bamba denna dag. Man får gärna ha med sig fika denna dag då vi tänkte avsluta dagen med en mysig fikastund.

Tisdag den 13/6 är det fotbollsturnering för hela 4-6. Barnen börjar kl 8.00 och slutar ca 13.20. Vi äter i bamba som vanligt denna dag. Man behöver ha idrottskläder på sig, och har man fotbollsskor + benskydd får man ha det om man vill. Vi är utomhus hela dagen så tänk på att ha idrottskläder för utomhusbruk!

På eftermiddagen samlas vi kl 16.00 i klassrummet för en gemensam avslutning med en liten fika och uppträdanden av några elever i klassen.

Inför hösten:

Nästa termin kommer vi att vara i baracken som finns bredvid bamba. Barnen har städat nu under veckan, och resten kommer vi personal flytta över och fixa de sista dagarna.

Ha en skön helg, så ses vi på tisdag!

Hälsningar Caroline